Çay Mahallesi İlkokulu

Vizyon: Bilimsel teknolojinin ışığında; okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu , toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan , etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş yüksek ahlaki değerler kazanmış küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; öğrencilerin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: Derse Başlama Saati:08:50 Ders Bitiş Saati :14:00
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://caymahallesiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Termik Yolu Caddesi No67/ A Akdeniz / MERSİN

Yerleşim Yeri - Termik Yolu Caddesi No:67/A Çay Mahallesi Akdeniz/MERSİN

Adres - Termik Yolu Caddesi No67/ A Akdeniz / MERSİN

Ulaşım Okula Ulaşım Çevre Yolu Dolmuşları İle Termik Yoluna Kadar Sağlanmakta Olup Geri Kalan Yaklaşık 1km´lik Yol Yaya Olarak Kat Edilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezine 12 Km Uzaklıktadır.